Leiderschap voor jong volwassenen

Waarom zou je wachten tot je dertig+ bent om te bedenken wat je het liefste wilt met je leven en werk?!

Kiezen wat qua levensstijl, werk en studie het beste bij jou past valt niet mee en kan soms zelfs stress geven. Dan is het verleidelijk om je te laten beïnvloeden door social media en de goed bedoelde adviezen van je ouders en vrienden. Dat is soms makkelijker dan je eigen intrinsieke keuzes maken, maar zeker niet beter.

Want hállo, het is joúw leven dus wat wil jij?

Weet jij nog wat je op de kleuterschool wilde worden? Kleuter Mick wilde brandweerman worden. Nu studeert hij rechten, zijn ouders zijn trots en zijn carierrekansen goed maar zelf was hij minder blij. Zijn ouders wisten niet zo goed wat ze hiermee aanmoesten en gaven hem de Being on Mission Persoonlijk Leiderschap Ervaring cadeau. Daar ontdekte hij dat hij vroeger brandweerman wilde worden om mensen te redden. Die waarde 'mensen redden' bracht hem op het idee om mensenrechtenadvocaat te worden, en hij studeert nu vol vuur en met plezier, omdat hij weet en voelt wat hij wil.

Nancy werkt nu bijna twee jaar als trainee bij een Big4 accountantskantoor, maar vraagt zich af of dit het nu is. Het werk is saaier dan ze dacht en het vele overwerken in combinatie met haar studie zorgt ervoor dat ze onvoldoende tijd en energie heeft voor haar vrienden en haar grote passie paardrijden. Ze nam via haar persoonlijk opleidingsbudget deel aan de Being on Mission Persoonlijk Leiderschap Ervaring. Zo kwam ze erachter dat ze minder met cijfertjes en meer met mensen wil werken en koos ze ervoor om haar hart te volgen. Via een werken&leren traject kon ze de overstap te maken naar de zorg. Ze verdient iets minder maar het werk geeft haar meer voldoening, ze heeft weer meer tijd voor haar paard en rijdt weer wedstrijden. 

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken om je eigen keuzes te maken? Loop je vast met het kiezen van een studie of denk je bij je eerste baan: 'is dit het nu?’? Of ben je net afgestudeerd en twijfel je over 'wat nu?'; verder studeren, reizen, aan het werk of een combi?
Dan helpt deze ervaring ook jou om zelf een bewuste keuze te maken!

Wat levert dit weekend je op?

  • Je ontdekt jouw ‘true calling’ : Wat is je passie? Waar ben je goed in? En hoe kun je deze combineren zodat je hier geld mee kunt verdienen om lekker van te leven zoals jij wilt?

  • Je verheldert wat voor jou het allerbelangrijkste is in je leven je werk (waarden) en wie je wilt zijn (je ideale zelfbeeld, ook wel visie of purpose genoemd).

  • Je beseft wat voor jou een goede life balance is, nu en op de langere termijn. Hoe blijf je energiek en opgeladen?

Je gaat naar huis met een concreet 'Persoonlijk Kompas', dat je als vanzelf helpt om de juiste keuzes voor jouzelf te maken. En met de eerste concrete stappen om je eigen leven te gaan leven en te gaan doen wat jij wilt en wat jou blij maakt. Dat is zo overtuigend dat je moeiteloos anderen daarin meekrijgt (zelfs je ouders als dat is waar je tegenop ziet). 

Praktische info:

  • Wanneer:  vr 31 mei 16 uur - zo 2 juni 16 uur + 1 coaching de weken daarna

  • Waar: Dynamique in Spaarndam (vlakbij Haarlem), een kamphuislocatie aan het water. Je slaapt in stapelbedden (totaal 6-12 deelnemers) en je mag gebruik maken van de aanwezige watersportmogelijkheden.

  • Investering: € 950 alleen of € 850 p.p. (excl. BTW) als je gelijktijdig met 2 of meer personen boekt. Als je al werkt dan is er een grote kans dat je hiervoor je persoonlijk opleidingsbudget kunt gebruiken. 

Bekijk de korte video om de sfeer te proeven hieronder of neem contact met een van ons op.


 

Deze website gebruikt cookies. Klik op de button om hiermee akkoord te gaan.